Hildering Packaging

Specialist in blikverpakkingen

NIEUW: Paint and Go + Connect and Go, het complete schildersysteem

Hildering Paint and Go + Connect and Go
Paint and Go, Connect and Go en inzetvaatje als deksel

Hildering Paint and Go + Connect and Go
Connect and Go verbindingsring

Hildering Innovations heeft een multifunctionele verbindingsring ontwikkeld: Connect and Go. Met de vele functionaliteiten brengt deze gebruikers­vriendelijke ring ons succesvolle schildersysteem naar een volgend niveau.

Met de Connect and Go ring wordt de schildersset Paint and Go nog completer . De unieke hengselpositioneerder geeft de schilder de mogelijkheid om het hengsel van het strijkvaatje in verschillende posities te zetten: de verf is vanuit een comfortabele hoek te bereiken. Na de schilderklus klikt u de kwasten in een van de zes kwastenclips. De kwasten hangen in de verf zonder de bodem te raken en de kwasten blijven in perfecte staat. Wanneer u een Go!Paint inliner op zijn kop op Paint and Go plaatst, wordt het strijkvaatje een perfect bewaarvaatje voor kwasten én verf.

Paint and Go + Connect and Go:

  • Unieke hengselpositioneerder
  • Eenvoudig schilderen
  • Perfect bewaren van kwasten en verf

Paint and Go, compleet schildersysteem

Hildering Paint and Go schildersysteem
Paint and Go schildersysteem

Paint and Go is een compleet systeem dat uit een strijkvaatje, een inzetvaatje, een kwastenklem en een goed sluitend deksel bestaat. Paint and Go biedt de schilder bewegingsvrijheid.

Wanneer verf wordt verwerkt met de kwast, is er niets handiger dan een Paint and Go strijkvaatje. Niet te zwaar om vast te houden, het hengsel zorgt ervoor dat de verf gemakkelijk overal mee naar toe genomen kan worden en de grote opening vergemakkelijkt het werken ten opzichte van een verfblik. De opening waaruit gewerkt wordt, is zelfs zo ideaal, dat ook het werken met een rooster en een roller geen probleem oplevert.

Hildering Paint and Go met inzetvaatje
Paint and Go met inzetvaatje

Conische strijkvaatjes worden vooral veel gebruikt door professionele schilders. De laatste jaren is het strijkvaatje, met het 'upgraden' van het doe-het-zelf segment, ook voor de consument een veel gebruikt product geworden. De inhoudsmaat 2,5 liter wordt veruit het meest gebruikt.

In het professionele segment, vooral wanneer op grote hoogte wordt gewerkt, en in het industriële segment, is het 5 liter strijkvaatje een gangbaar product. De strijkvaatjes zijn conisch, dus optimaal te vervoeren en op te slaan (instapelbaar). Met de opkomst van steeds meer watergedragen verven en lakken, is een inwendig gecoat strijkvaatje, dat resistent is tegen water, de juiste oplossing.

Paint and Go inzetvaatjes

Transparant kunststof inzetvaatje
Kunststof inzetvaatje

Ook de Paint and Go inzetvaatjes van kunststof kunnen dan prima ingezet worden. Deze worden geplaatst in een conisch strijkvaatje en hebben een scherp afstrijkrandje, zodat de kwast goed afgestreken kan worden en de verf direct en volledig in de pot terugvloeit. Het Hildering inzetvaatje kenmerkt zich door een extreem hoge flexibiliteit, zodat het niet breekt bij lage temperaturen of ruwe behandeling.


Hildering Paint and Go
Kleurwissel met inzetvaatjes

Bij het rechtstreeks schilderen vanuit een strijkvaatje, betekent een kleurwissel een ander strijkvaatje (blikverpakking). Bij een inzetvaatje wordt deze in het geheel verwisseld, met een goed afsluitend deksel weggezet en men kan snel verder werken. Een inzetvaatje kan ook als stand alone gebruikt worden. Vaak wordt het vaatje dan, door het goed afsluitende deksel, als opslag gebruikt of als kwastenpot.

Paint and Go biedt optimale bewegingsvrijheid

Verpakkingsinhoud: 1 strijkvaatje, 3 inzetvaatjes, 3 deksels en 1 Clip and Go.

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen.


Go!Paint

Download brochure

Download de Hildering Paint and Go productbrochure

Download poster

Paint and Go poster
Paint and Go strijk- en inzetvaatje ≡ Hildering Packaging